ΕΡΕΥΝΑ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΣΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!..Αναδημοσίευση από 19/11/2019

ΕΡΕΥΝΑ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΣΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!...ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 8 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!


Η Τράπεζα Πειραιώς που είναι υποθηκευμένη ολόκληρη η χώρα περνάει στα χέρια του John Alfred Paulson ενός αλλου Εβραίου που εισβάλει στην χώρα μας και βολιδοσκοπεί τις περιουσίες των Ελλήνων και των Ελλήνων αγροτών ειδικότερα μέσω του διεφθαρμένου τραπεζικού συστήματος... o  John Alfred Paulson ανήκει στο λόμπι των εβραίων που δραστηριοποιούνται στο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα και ρουφάνε στην κυριολεξία το αίμα των λαών!! ....Στο βιβλίο του ο Mike Lewis με τίτλο "the big short" δηλαδή "το μεγάλο σορτάρισμα" περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις κομπίνες μιας εβραικής ελίτ που αποτελείτε απο τον καινούργιο ιδιοκτήτη της τράπεζας πειραιώς  Alfred Paulson και ΤΟΥΣ
Lloyd Blankfein, Hank Greenberg, Sandy Weill, Alan Schwartz, Alan Greenspan, Robert Rubin, Larry Summers, Ben Bernanke ΌΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ που δυστυχώς αναφέρονται μόνο τα ονόματα τους παντού ....αλλά όχι η κοινή τους καταγωγή ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ!!

....Το γεγονός είναι οτι όλη σχεδόν η Ελλάδα είναι χρεωμένη στις τράπεζες..με τους καινούργιους νόμους της αριστεράς και τους φόρους που επιβάλλονται με χουντικό τρόπο  θα έχει ως αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου να βρεθούν όλοι οι Έλληνες χρεωμένοι.. Το κράτος ύστερα θα ξεκινήσει τις κατασχέσεις  σε σπίτια χωράφια και επιχειρήσεις με τελικό αποδέκτη την τράπεζα που θα ανήκει πάντοτε σε εβραικά χέρια!!..Αυτομάτως λοιπόν με τον μηχανισμό που αναλύσαμε παραπάνω η Ελλάδα περνάει στα χέρια των εβραίων με τους πολιτικάντηδες μαριονέτες... τους λαθρομετανάστες έποικους  ..και τους ελλήνες σκλάβους!!...Όλα αυτά βέβαια τα πέτυχαν με την βοήθεια των αριστέρων της γενιάς του πολυτεχνείου που τους προσφέρθηκαν κρατικά αξιώματα με αντάλλαγμα την προδοσία και το ξεπούλημα της πατρίδας..Βλέπε τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ...Εν μέρη της ΝΔ, και τώρα του Τσίπρα από τις τράπεζες των Ρότσιλντ!


ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.