Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας που κυνηγούσε με μαχαίρι 17χρονο, «ταμπουρώθηκε» σε σπίτι με γυναίκα


 


 

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης (28/6) στην Αστυνομία για έναν άνδρα που φέρεται να απείλησε με μαχαίρι έναν 17χρονο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια «ταμπουρώθηκε» στο διαμέρισμα του με μία γυναίκα.

Ο άντρας – ηλικίας περίπου 50 ετών – έχει κλειδωθεί στο διαμέρισμα του με μια γυναίκα, η όποια παραμένει άγνωστο αν κρατείτε πάρα την θέληση της ή όχι. Μάλιστα βγήκε πριν από λίγο στο μπαλκόνι σύμφωνα με το Grtimes – ημίγυμνος – μαζί με τη γυναίκα και συνομίλησε με τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνεχίζουν να προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Έξω από το διαμέρισμα βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και γίνονται προσπάθειες διαπραγμάτευσης, ώστε ο άντρας να βγει έξω από το σπίτι. Να σημειωθεί πως δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν ο άντρας συνεχίζει να κρατάει μαχαίρι.

Πηγή: Grtimes

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.